Ja det er skam rigtigt nok. vi har

Byggeglæden

Få et tilbud
VI SER FREM TIL AT UDFØRE KVALITETS TØMRER ARBEJDE FOR DIG! KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE.

UDVALG AF NOGEN AF VORES FÆRDIGE PROJEKTER.

Her kan du se et samlet galleri af forskelligt arbejde vi har udført

OM OS

Vino Byg er en kreativt og kvalitetsbevidst virksomhed hvor faglig stolthed, håndværksmæssige traditioner og nytænkning er i focus

Hvad enten du skal have skiftet vinduer i huset eller bygget et nyt sommerhus,
kan Vino Byg tilbyde tømrer arbejde af høj kvalitet – Fra idé til det færdige resultat. Du er altid velkommen til at henvende dig for et uforpligtende tilbud.

HVAD VI ELSKER AT UDFØRE

Ring på nedenstående telefon nummer eller send os en e-mail på vino@vinobyg.dk eller udfyld nedenstående kontakt formular. Vi ser frem til at høre fra dig

Nybyggeri

Vi taler om jeres ønsker som bygherrer og aftaler forløbet. Herefter foregår alt på byggepladsen, hvor du som bygherre vil stifte bekendtskab med evt. underentreprenører på byggeriet.

Tilbygning

En tilbygning kan ofte på mange måder være en bedre idé end at flytte i nyt. Dels bliver man i det samme nabolag, børnene skal ikke skifte skole, man skal ikke til at flytte alt inventaret og sidst men ikke mindst kan man skabe en værdi forøgelse af sit eksisterende ejendom.

Renovering

Vi tilbyder eksempelvis renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din udgift til varme og måske udnytte pladsen i din bolig bedre. En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur efter dit ønske.

FIND PUNGEN FREM.

Men regn ikke med at vi tømmer den. Vi er billigere end flertallet og leverer kun den bedste kvalitet som vi selv kan stå inde for.

Få et uforpligtende tilbud!

INGEN SKJULTE UDGIFTER ELLER BAGTANKER.
Få et godt tilbud

KOM HURTIG I FORBINDELSE MED OS!

Ring på nedenstående telefon nummer eller send os en e-mail på vino@vinobyg.dk eller udfyld nedenstående kontakt formular. Vi ser frem til at høre fra dig

Udfyld venligst alle felterne.